75 58 56 00 Ring oss Gratis befaring

Om Fasaderenovering AS

Vårt mantra består av å ha fornøyde kunder. Før, under, og etter vårt arbeid.

Totalentreprenør for fasaderenovering

4 personer sitter rundt et bord og planlegger et prosjektFasaderenovering ble i 2007 etablert som det navnet tilsier, Fasaderenovering. Det er siden den tid pusset opp uttalige fasader i hele Nord Norge. I 2015 ble det tatt ett veiskille der vi også satset hardere på å implementere tømmer inn i driften. Dette for å sterkere kunne konkurrere i markedet.

Det ble bygget ut med ett større blikkenslager verksted i 2019 for egenproduksjon samt at det ble startet å ansette 2 tømrere i 2015. 2016 var året vi startet for alvor med renovering av verneverdige bygg. Dette har gått slag i slag og vi har med den samlede ekspertisen renovert blant annet Bodø Domkirke, Salten Damp, Bodø Aktiebryggeri, Svolvær kirke, Stamsund Kirke, Sørfjord Kirke, Gruben kirke, Yttern kirke Norønna Hotell med mange flere. Dette som et dirkete resultat av den satsningen vi har hatt på å samle flere fag under ett tak.

Til sammen har vi over 420 års arbeidserfaring innen betong, all form for tømring, taktekking, overflatebehandling mm. Vi er lokalisert i Bodø og benytter oss i stor grad av lokale leverandører og samarbeidspartnere. Hos oss møter du hyggelige mennesker.

Vår tømmeravdeling utfører alle typer påbygg, rehab innvendig og utvendig. Vi utfører i bunn og grunn alle typer oppdrag innen tømmer.

Våre taktekkere installerer og rehabiliterer alle kjente typer tak, både tekking og pappshingel, Decra, Planja, Powertekk og Skarpnes. Vi rehabiliterer skifertak på alle typer bygg.

Vi har også eget blikkenslagerverksted hvor det produserer beslag, pipehatter og ellers hva vi trenger for å gjøre jobben profesjonelt og med lokal arbeidskraft fra A-Å.

Vårt 10-års malings system som vi importerer fra Belgia sammen med spesialmørtel og andre produkter for betongrehabilitering, har vært gjennomprøvd i over 30 år og dette gir våre kunder en trygghet om at bygninger og konstruksjoner er sikre i mange år framover.

Vårt mantra består av å ha fornøyde kunder. Før, under og etter vårt arbeid.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå