75 58 56 00 Ring oss Gratis befaring

Vi renoverer borettslaget Alstad Terasse

Vi har under utførelse et omfattende renoveringsprosjekt på Alstad Terrasse. En av fem blokker er fullstendig renovert, en under renovering og tre som snart skal påbegynnes.

Alstad terasse under renoveringI et av Bodøs mest ettertraktede boligområder har Fasaderenovering gitt nytt liv til Alstad Terrasse. Med et øye for både estetikk og funksjonalitet har vårt team jobbet tett med beboere og ledelse, for å sikre at hvert aspekt av renoveringen møter deres behov og ønsker.

Prosjektet omfatter ny platetekking, installasjon av nye boder, oppdatering av verandaer, og en rekke andre nødvendige forbedringer for å revitalisere bokvaliteten for beboerne.

Detaljert og solid håndverk

Vårt prosjekt ved Alstad Terrasse inkluderte en komplett renovering av fasadene med ny platetekking som ikke bare forbedrer bygningenes utseende, men også varmeisolering og holdbarhet. De nye bodene tilbyr sikker og romslig lagring, mens de oppdaterte verandaene gir beboerne et mer innbydende og komfortabelt utendørsområde.

Tilpassede løsninger

Med forståelsen av at hver bygning har sine unike utfordringer og krav, tilnærmer Fasaderenovering seg oppdraget med en skreddersydd plan. Ved å kombinere moderne materialer og teknikker med tradisjonelt håndverk, har vi sikret at renoveringene ikke bare ser bra ut, men også er i takt med tiden.

Engasjement for bærekraft

I alle våre prosjekter, inkludert Alstad Terrasse, prioriterer Fasaderenovering bærekraftig praksis og materialer. Ved å velge energieffektive løsninger og resirkulerbare materialer, bidrar vi til et grønnere Bodø og en mer bærekraftig fremtid for alle.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale om ditt forestående prosjekt. La oss sammen utforske hvordan vi kan løse oppgaven.

Mann i arbeidsjakke og hjelm som poserer for kamera på byggeplass.Bilde av stillas med blå himmel bakTo menn i gule arbeidsjakker poserer for kamera foran vinduerEn fasaderenovering i forgrunnen med fjell og himmel i bakgrunnenEn person i arbeidstøy og hjelm som sager på fasaden av en bygning

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå