75 58 56 00 Ring oss Gratis befaring

Renovering av historiske og erværdige Rønvik Kapell

Vi er stolte over å ha fått ansvaret for renoveringen av et av Bodøs historiske bygg - Rønvik Kapell. Kapellet sto ferdig i 1903.

Rønvik Kapell Som et vernet bygg, er kapellet ikke bare en arkitektonisk skatt, men også et dyrebart symbol for lokalsamfunnet. Vår oppgave er å bringe dette monumentet tilbake til sin opprinnelige status, samtidig som vi sikrer dets fremtidige integritet og funksjonalitet.

Renoveringen av Rønvik Kapell stiller spesielle krav til håndverk og presisjon. Vårt team av erfarne tømrere og håndverkere er godt forberedt på å møte disse utfordringene. Vi benytter tradisjonelle metoder kombinert med moderne teknikker for å restaurere kapellets tømmerstruktur og nyanserte trearbeid.

Gjennom vårt arbeid med Rønvik Kapell, setter Fasaderenovering en ny standard for hvordan vi kan bevare vår historiske arv, samtidig som vi tilpasser oss moderne behov. Vi ser frem til å dele de endelige resultatene med dere som en bekreftelse på vårt genuine fokus på håndverk, kvalitet og samfunnsansvar.

Følg med på vår nye nettside og vår side på Facebook for regelmessige oppdateringer om våre prosjekter.

 

Verneverdige bygg

Hvis du eier eller forvalter et verneverdig bygg og ønsker å sikre dets fremtid, er vi her for å hjelpe. Gjennom vårt samarbeid kan vi bevare det unike ved din eiendom, samtidig som vi sørger for at den tilfredsstiller dagens behov og standarder.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt. La oss sammen utforske hvordan vi kan bevare din del av historien.

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå