75 58 56 00 Ring oss Gratis befaring

Fasaderenovering av bygården Sjøgata 34/36

Fasaderenovering har nylig fullført en omfattende renovering av fasaden til en av Bodøs sentrale bygninger, som blandt annet huser Studio Sigdal, Nyhavn og Fram Seafood.

Bilde av ferdigrenovert bygg i Sjøgata 34/36I hjertet av Bodø står nå et revitalisert bygg som balanserer moderne estetikk med sin rike historie, takket være innsatsen fra oss i Fasaderenovering. Dette prosjektet var ikke bare en renovering, men en fornyelse av et landemerke som har tjent byen i en årrekke.

Med en nøye utvalgt kombinasjon av materialer og designelementer, har Fasaderenovering gjenopplivet byggets ytre, noe som gjenspeiler både fortid og en spennende fremtid. Det nøye restaurerte utseendet kompletterer de sentrale virksomhetene det huser - Sigdal, Nyhavn, og Fram Seafood.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale om ditt forestående prosjekt. La oss sammen utforske hvordan vi kan løse oppgaven.

Studio Sigdal – En fortelling om kvalitet og tradisjon

Som en av Bodøs eldste kjøkkenbutikker, representerer Studio Sigdal både håndverk og kvalitet. Fasaderenoverings arbeid reflekterer denne standarden, med et innbydende ytre som speiler den varmen og ekspertisen kunder finner innenfor.

Nyhavn

Nyhavn Investeringsselskap er mer enn bare et navn; det er et løfte om vekst og utvikling i Saltenregionen. Med hver investering tar vi et skritt nærmere realiseringen av dette løftet, og vi ser frem til å samarbeide med likesinnede individer og organisasjoner som deler vår lidenskap for fremgang og innovasjon.

Fram Seafood – Et fremtidsrettet selskap

For Fram Seafood, et selskap dedikert til innovasjon innen sjømatindustrien, representerer byggets nye ytre en blanding av tradisjon og fremtidsrettet tenkning – akkurat som virksomheten selv.

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå