Om Fasaderenovering AS


Hvem er

Fasaderenovering?

Fasaderenovering består av 24 dyktige håndverkere, hvor alle har sine spesialfelt.

Ledelsen hos oss består av daglig leder, prosjektledere for våre 3 avdelinger som er service, tømmer og betong samt regnskap og kalkulasjon. Vi har også 2 lærlinger i tømrerfaget samt bistår Bodø kommune med tilrettelegging for mennesker som ønsker å prøve seg i arbeidslivet. Tilsammen er vi et sterkt team som er klare for å hjelpe våre kunder på beste måte.

Til sammen har vi over 350 års arbeidserfaring innen betong, all form for tømring, taktekking, overflatebehandling mm. Vi er lokalisert i Bodø og benytter oss i stor grad av lokale leverandører og samarbeidspartnere. Hos oss møter du hyggelige mennesker.

Vår tømmevravdeling utfører alle typer påbygg, rehab innvendig og utvendig. Vi utfører i bunn alle typer oppdrag innen tømmer.

Våre taktekkere installerer og rehabiliterer alle kjente typer tak, både tekking og pappshingel, Decra, Planja, Powertekk og Skarpnes. Vi rehabiliterer skifertak på alle typer bygg.

Vi har også eget blikkenslagerverksted hvor det produserer beslag, pipehatter og ellers hva vi trenger for å gjøre jobben profesjonelt og med  lokal arbeidskraft fra A-Å.

Vårt 10-års malings system som vi importerer fra Belgia sammen med spesialmørtel og andre produkter for betongrehabilitering, har vært gjennomprøvd i over 30 år og dette gir våre kunder en trygghet om at bygninger og konstruksjoner er sikre i mange år framover.

Vårt mantra består av å ha fornøyde kunder. Før, under og etter vårt arbeid.

fasaderenovering-EPSLogow.jpg

Fasaderenovering

Ønsker du å komme i kontakt med oss kan du se HER