Om Fasaderenovering AS


Hvem er fasaderenovering?

Fasaderenovering består av 10 dyktige håndtverkere, hvor alle har sine spesialfelt. Ledelsen hos oss består av daglig leder, prosjektledere for våre 3 avdelinger som er service, tømmer og betong samt regnskap og kalkulasjon. Vi har også 2 lærlinger i tømrerfaget samt bistår Bodø kommune med tilrettelegging for mennesker som ønsker å prøve seg i arbeidslivet. Tilsammen er vi et sterkt team som er klare for å hjelpe våre kunder på beste måte.

Til sammen har vi over 100 års arbeidserfaring innen betong, industrigulv, taktekking, overflatebehandling mm. Vi er lokalisert i Bodø og benytter oss i stor grad av lokale leverandører og samarbeidspartnere. Hos oss møter du hyggelige mennesker

Våre taktekkere installerer og rehabiliterer alle kjente typer tak, både tekking og pappshingel, Decra, Planja, Powertekk og Skarpnes. Vi rehabiliterer skifertak spyler og impregnerer steintak mm. og installerer hvert år flere tusen m2 med tak.

Vi har også eget blikkenslagerverksted hvor vi produserer beslag, pipehatter og ellers hva vi trenger for å gjøre jobben så godt som mulig fra A-Å

Vårt 10-års malings system som vi importerer fra Belgia sammen med spesialmørtel og andre produkter for betongrehabilitering har vært gjennomprøvd i over 30 år og dette gir våre kunder en trygghet om at bygninger og konstruksjoner er sikre i mange år framover.

Vårt mantra består av å ha fornøyde kunder. Før- under og etter vårt arbeid.

fasaderenovering-EPSLogow.jpg

Fasaderenovering

Ønsker du å komme i kontakt med oss kan du se HER