Taktekking uten bruk av åpen flamme


Taktekking uten åpen flamme

Etter mange år med overskrifter som beskriver hus totalskadd i brann, industribygg skadd etter taktekking med flere gjorde Finans Norge i 2015 en del endringer i sikkerhetsforskriften vdr. bruk av åpen flamme i bruk ved arbeid ifm. tekking. Sikkerhetsforskrift gjeldende fra 1.1.2015 er det flere endringer. Det har blant annet kommet krav til bruk av arbeidsinstruks og navngitt brannvakt. I tillegg er reglene rundt bruk av åpen flamme på tak skjerpet.

Med nye regler for bruk av utstyr ifm. taktekking har Fasaderenovering nå kun godkjent utstyr i bruk under tekking. Dette er ikke bare bra for våre kunder men også for våre arbeidere som nå kan gå oppreist mens de tekker takene, skjøter blir sveiset mer nøyaktig og kvaliteten på arbeidet er bedre.

Ønsker du at huset fremdeles skal være beboelig etter at tak  er tekket,  bør du som kunde foretrekke leverandører med oppdatert utstyr.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *